Kirkkonummi Rangers -02 etsii uusia pelaajia

Laji on salibandy, joukkueen kotipaikka on Kirkkonummi ja pelattava sarja C1-C2. Joukkueeseen kuuluu 23 jäsentä ja kalenterissa on 24 tulevaa treeniä tai peliä.

Kirkkonummi Rangers hakee pelaajia -02 joukkueseen! Omaathan jo laji- ja pelitaustan (säbä, jääkiekko, jalkapallo jne.), jos niin tervetuloa mukaan kokeilemaan! Pelaamme kaudella kahta salibandyliiton sarjaa, yhtä 01 -ikäisissä ja toista 02- ikäisissä, tiedot tarkentuvat piakkoin.

Mikäli kiinnostuit ota yhteyttä joukkueenjohtajaan Johanna Pekkanen kirkkonummirangers(piste)02(miuku)gmail(piste)com

Tervetuloa!

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 26 minuuttia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Kirkkonummi Rangers -02: kokoonpano