Kirkkonummi Rangers -02 etsii uusia pelaajia

Laji on salibandy, joukkueen kotipaikka on Kirkkonummi ja pelattava sarja C1-C2. Joukkueeseen kuuluu 19 jäsentä ja kalenterissa on 14 tulevaa treeniä tai peliä.

Kirkkonummi Rangers hakee pelaajia -02 joukkueseen! Omaathan jo laji- ja pelitaustan (säbä, jääkiekko, jalkapallo jne.), jos niin tervetuloa mukaan kokeilemaan! Pelaamme kaudella kahta salibandyliiton sarjaa, yhtä 01 -ikäisissä ja toista 02- ikäisissä, tiedot tarkentuvat piakkoin.

Mikäli kiinnostuit ota yhteyttä joukkueenjohtajaan Johanna Pekkanen kirkkonummirangers(piste)02(miuku)gmail(piste)com

Tervetuloa!

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 6 tuntia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Kirkkonummi Rangers -02: kokoonpano