Kirkkonummi Rangers -02 etsii uusia pelaajia

Laji on salibandy, joukkueen kotipaikka on Kirkkonummi ja pelattava sarja B. Joukkueeseen kuuluu 25 jäsentä ja kalenterissa on 2 tulevaa treeniä tai peliä.

Kirkkonummi Rangers B kilpa hakee pelaajia joukkueseen! Omaathan jo laji- ja pelitaustan (säbä, jääkiekko, jalkapallo jne.), jos niin tervetuloa mukaan kokeilemaan! Pelaamme kaudella salibandyliiton sarjaa, tiedot tarkentuvat kesän jälkeen.

Mikäli kiinnostuit ota yhteyttä seuran valmennuspäällikköön paallikko(miuku)kirkkonummirangers(piste)fi

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin tunti sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Kirkkonummi Rangers -02: kokoonpano